Start

Nyheter - Oktober 10-10-03 13:54

Att höstvindar passar Rival 22 är nog ingen överaskning!
Rival 22 ställde upp som egen klass under årets upplaga av Byxelkroken. Det var endast Rival 22 och S-30 som kunde stoltsera med detta! Extra kul var att Rival 22 SWE-210 Stefan Jonsson lyckades bli totalsegrare, gruppsegrare
i grupp 2 och klassegrare i Rivalklassen. Alltså, återigen ett bevis på vilken suverän seglingsmaskin Rival 22 är!

Det börjar bli dax att skicka in kappseglingsresultat som ska ingå i årets rankinglista. E-mail: info@rival22.com

Rival 22 förbundet håller för fullt på att utveckla en ny hemsida. Arbetet är inte klart än men under hösten ska vi bli helt klara. Ni är välkomna att titta på resultatet. Följ länken nedan.

Bästa hälsningar, Svenska Rival 22 förbundets styrelse (gm Örjan)
Länkar
Arrow Ny hemsida

Svenska Rival22 förbundet 07-05-14 23:29
LargeImage


Förbundet som riktar sig till oss med smala och snygga båtar.
Klicka dig vidare i menyn till vänster för att hitta arkivet där bilderna på båtarna finns samlade. Hittar du inte din båt är vi givetvis intresserade av en bild.

Har du problem och behöver råd kan du vända dig till forumet där många Rival 22 ägare är samlade.

Står du i begrepp att köpa en Rival har du kommit till den perfekta sidan. Här finns det massor med kunskap och bilder på båtarna. I vissa fall finns det även historik.

Under verkstaden finns tekniska tips och bilder som kan inspirera och hjälpa till.

Ditt bidrag är givetvis välkommet, om det är en bild på din båt eller ett tekniskt tips skickar du det enklast till oss på mail adressen: info@rival22.com

Varmt Välkommen till Svenska Rival22 förbundet!

Länkar
Arrow Båtarkivet
Arrow Verkstaden
Arrow Gästbok/Forum

RIVALRUNDAN PÅ BROKEN 2010 10-01-17 12:42
LargeImage

Varför ska vi stolta rivalseglare bara träffas i tävlingssammanhang?
Personligen tycker jag att det är jätte roligt med tafattsegling men jag måste ändå erkänna att hornen växer ut ordentligt ute på banan och fokus blir direkt på tävlingen, vilket visserligen är halva tjusningen med tävling.

Men nu är det dags att träffas enbart för att umgås, prata seglingsupplevelser, ljuga om vindstyrkor och självklart segla en runda tillsammans i vår vackra skärgård. Detta blir ett litet test evenemang, men förhoppningsvis dyker det upp många festglada rivalseglare som vill vara med och starta en ny rolig tradition.

Den 12 juni smäller det! Vi samlas kl. 9.00 i Klubbhuset på Nyköping Segelsällskaps klubbholme Broken utanför Nyköping. Därefter seglar vi tillsammans en runda på 15-35 distans beroende på väder, vind och humör. Senare på eftermiddagen och kvällen dukar vi upp långbord, äter gott, spelar och sjunger, bastar, festar och har kul.

Anmäl ditt intresse till: info@rival22.com

Vänliga hälsningar Oskar Kowallek, vice ordf.

Länkar
Arrow Länk till fler rivalbilder